Főzni jó, enni öröm

Food&Love

Food&Love

Utolsó kommentek:

nalka20 2016.05.16. 21:56:19

@Borbélyné M. Edit: És az íze is szuper! :) Remélem Nálatok is siker lesz!

Bejegyzés: Epres- rebarbarás panna cotta

Borbélyné M. Edit 2016.05.16. 21:45:50

Annyira jól néz ki! Meg fogom próbálni!

Bejegyzés: Epres- rebarbarás panna cotta

lavór 2015.11.06. 07:29:53

Szalonnával...

Bejegyzés: Töltött grissini

seahawks 2015.11.06. 07:29:00

bacon??? az rákkeltő!!!

Bejegyzés: Töltött grissini

nalka20 2015.11.06. 07:03:12

@_ng_: természetesen avvsl is finom lesz, akár kolbaszt is tehetünk bele és jó kis magyaros izvilga lesz. Ehhez a tésztához szinte minden töltelék passzol ;)

Bejegyzés: Töltött grissini

_ng_ 2015.11.06. 00:52:02

Nagyon jól néz ki. Szalonnával is meg lehet csinálni, vagy úgy nagyon parasztos?

Bejegyzés: Töltött grissini

nalka20 2015.09.16. 20:23:39

@Donatello sörhas: Érdemes majd így is kipróbálni ;)

Bejegyzés: Szilvalekvár a sütőből

nalka20 2015.09.16. 20:21:41

@szelidorzo: Hamarosan a hájas tészta receptje is itt lesz ;)

Bejegyzés: Az igazi leveles tészta

nalka20 2015.09.16. 20:20:58

@funfun: Örülök, hogy tetszik, remélem ha elkészíted ízleni is fog ;)

Bejegyzés: Az igazi leveles tészta

Donatello sörhas · http://farmesmas.blogspot.com/ 2015.09.12. 18:36:18

Ha minden jól megy akkor jövőhéten jutok n is némi szilvához. Mondjuk mi nem így szoktuk a szilvalekvárt főzni.

Bejegyzés: Szilvalekvár a sütőből

Blogger Betti · http://bettiangyalai.blog.hu/ 2015.09.12. 12:59:40

de most komolyan, ki az az ostoba senki, aki lekvárt főz pálinka helyett? ?:D:D:D
szerintem még ő is inkább a pálinkafőzés mellett voksolna:
bettiangyalai.blog.hu/2015/09/12/maryana_a_muveszlelek

Bejegyzés: Szilvalekvár a sütőből

nem_vagyok_dj 2015.08.31. 07:28:57

@szelidorzo: Én egyből hájassal kezdtem, a Horváth Ilona szakácskönyvből néztem a receptet, és nagyon finom, elsőre is tökéletesen sikerült, margarinnal szerintem se az igazi, esetleg rendes vajjal, csak az nagyon drága.

Egyébként a képek jók, így azért könnyebb, ha látja is az ember, hogy melyik fázisban hogy néz ki.

Bejegyzés: Az igazi leveles tészta

hotredchili 2015.08.31. 06:54:56

köszönöm, nagyon jók a képek és a leírás is! (meg a tészta is:)

Bejegyzés: Az igazi leveles tészta

szelidorzo 2015.08.31. 06:48:39

Vaj helyett még jobb zsírral készíteni.

Onnan már csak egy ugrás a hájas tészta ha isteni finomat szeretnél sütni.

A margarint egye aki kitalálta. A tésztának zsiradék kell.

Bejegyzés: Az igazi leveles tészta

funfun 2015.08.31. 06:43:24

Elismerésem! Főleg azért, mert még a Paprika tévén is előszeretettel veszik elő a kész tésztát, sztárszakácsoknak sem igazán fűlik a foguk a hosszú munkához. Egyébként úgy tudom, minél többször sodorja az ember, annál levelesebb lesz. Szóval tényleg gratulálok. Ja, és alapos a recept leírása és a képek is hasznosak.

Bejegyzés: Az igazi leveles tészta

nalka20 2015.07.02. 08:21:48

Köszönöm az ötletet kifogom próbálni ;)

Bejegyzés: Egyszerű és finom túrógombóc

nalka20 2015.07.02. 08:20:53

Köszönöm :) és az új infókat is ;)

Bejegyzés: Alap hamburger házilag

ember100 2015.07.01. 23:29:56

Helló !

Próbáld ki főtt krumplival , sokkal finomabb lesz :)
Héjában megfőzöd a krumplit meghámozod , hagyod kihűlni aztán összekevered a túróval ízlés szerint ízesíted a többi ugyanaz mit a Te receptedben

Jó étvágyat

Ui.: sok porcukorral

Bejegyzés: Egyszerű és finom túrógombóc

görbén felfele néző 2015.06.30. 12:17:11

Gratulálok!
A nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik.
Amíg a 'hamburger' elnevezés mindent el nem özönlött,
görög steak-nek hívtuk.

Bejegyzés: Alap hamburger házilag
süti beállítások módosítása